Anyagleadás

Milyen anyagokat kell összeraknod a weboldal elindulásához?

Színpaletta

Milyen színekre gondoltál? Keress egy (maximum három) szimpatikus színpalettát a https://coolors.co/ oldalon

Más weboldalak

Ahhoz, hogy közös nyelvet beszéljünk, szükségünk van arra, hogy mutass nekünk három olyan weboldalt, aminek a kialakítása vagy színvilága tetszik. Itt érdemes körülnézned: https://nicepage.com/templates vagy https://themes.gohugo.io/.

Logó

Ha van már logód, akkor szükségünk van a logód legjobb változatára, hogy beépítsük az oldalba. Ha nincs még logód, akkor valószínűleg terveznünk kell egyet. Ebben az esetben egy általános elképzelést szeretnénk kapni a leendő logódról.

A saját weboldalad

Írd le szavakkal a leendő weboldalad kinézetét pár mondatban: például elegáns, vidám, vibráló színű, semleges. Minél részletesebb, annál jobb. Milyen típusú tartalmat képzelsz el rajta, esetleg sorold fel linkekkel, ha van már máshol online megjelenésed, mint például Facebook vagy Instagram.

Szöveges tartalom

A legnehezebb rész, a szöveges tartalom összeállítása. Ilyenekre van szükségünk, mint a bemutatkozás, felhasználandó szövegblokkok, szolgáltatások leírása, árazás stb.

Képi anyagok

Weboldalhoz megfelelő minőségű profilkép és bemutatkozó képek kellenek, amiket szeretnél megmutatni a weboldalad látogatóinak.

Igényelt kiegészítők

Természetesen a keresőoptimalizálás részeként a Google Analytics, a Google Search Console és a Google Business Profile alap, de más szolgáltatásokat is integrálhatunk a weboldalba, mint a hírlevél feliratkozók gyűjtéséhez a Mailchimp, vagy adatgyűjtő Google űrlap, vagy éppen az online megbeszéléseket elősegítő You can book me integráció.

Segítségre van szükséged?

Foglalj megbeszélést és átlendítünk a nehezén.